• De datums waarop SGW Ronostrand 2018 zal worden georganiseerd zijn bekend!

29 september organiseert Rij- en menvereniging Mensinghe een officiële crosswedstrijd op het Ronostrand in Een (Drenthe). Voor de klassen B paarden, B pony’s (DE) en L pony’s (ABC-DE) word er een mooi parcours uitgezet met uitdagende hindernissen rondom het Ronostrand. Op zondag 30 september wordt de jaarlijkse oefencross georganiseerd. Wil jij samen met je paard of pony deze uitdaging aangaan? Bijna 2 kilometer parcours en 20 sprongen staan 30 september op jullie te wachten. Uiteraard ontbreekt de waterbak ook dit jaar niet.

Aanmelden voor SGW Ronostrand kan via MijnKNHS, voor de oefencross per mail naar crossronostrand@rijenmenvereniging.nl. Meer informatie is ook altijd te vinden op startlijsten.nl en houd onze Facebook pagina in de gaten.