• Eventing Ronostrand wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • Beste deelnemer/ bezoeker,

  Als organisatie zijn we trots dat Eventing Ronostrand ook dit jaar weer plaats vind. Onze doelstelling blijft om onze deelnemers een
  onvergetelijke dag te bezorgen. Voor de wedstrijdruiters en amazones een wedstrijd, en een oefencross voor wie samen met zijn/haar paard of pony kennis wil maken met de eventingsport. De organisatie is er weer in geslaagd een  uitdagend parcours neer te zetten waar zowel de deelnemer en hun paard of pony hun kwaliteiten kunnen laten zien.

  Wij laten u als deelnemer of bezoeker graag genieten van de paardensport. Om de wedstrijd veilig te laten verlopen verzoeken wij u om de aanwijzingen van de organisatie en hindernisjury’s op te volgen. Op het moment dat u een fluitje hoort, probeer dan de aankomende ruiter/amazone de ruimte te geven. We zijn met zijn allen te gast op het Ronostrand. Honden zijn binnen de hekken van het Ronostrand NIET toegestaan.

  We zijn erg blij met het grote draagvlak voor dit evenement in de vorm van geldelijke bijdragen en bijdragen in natura van vele sponsoren. Ook de bijdrage van de gemeente Noordenveld heeft ervoor gezorgd dat dit evenement ook dit jaar weer op de kalender staat. Het is hartverwarmend elk jaar te zien dat sponsoren en vrijwilligers hun diensten aanbieden om de organisatie te ondersteunen. Zonder de hulp van vele vrijwilligers zouden we niet in staat zijn om deze wedstrijd en oefencross te organiseren. Wij willen alle vrijwilligers daarom enorm bedanken voor hun inzet, en de verschillende ondernemers voor hun bijdrage aan deze wedstrijd.

  Wij hopen op een tweetal sportieve, gezellige en leerzame dagen en wensen alle deelnemers veel succes en plezier.

   

  Team Eventing Ronostrand

 • Startlijsten wedstrijd

 • Uitslagen

 • Startlijst oefencross

 • Plattegrond