• Jambo en Tuincentrum Roden nieuwe sponsoren van onze vereniging

21 sep 2022
  • Sinds kort heeft onze vereniging er 2 nieuwe sponsoren bij, namelijk Jambo uit Langelo en Tuincentrum Roden.

Bij Jambo in Langelo kan je terecht voor voerwortels, onder andere Bucas dekens, dekenwasserij, dekens reparatie, dekenpas service en andere paard gerelateerde producten. Daarnaast kunnen zij ook bij jouw thuis langskomen. Heb jij al een schone passende deken klaarliggen voor jouw paard/pony voor aankomende winter?!

Bij Tuincentrum Roden kan je terecht voor huis, tuin en dier. Een ruim assortiment aan binnen- en buitenplanten, huis- en tuinaccessoires, tuingereedschap en veel meer. Neem eens een kijkje bij dit prachtige tuincentrum en maak gebruik van de goede service!

Zowel Jambo als Tuincentrum Roden hebben een sponsorbord in onze verenigingshal hangen. We zijn erg blij en waarderen de bijdrage die ze leveren. We heten ze van harte welkom!