• Kampioenen Ava Krause en Tonnie Cazemier gehuldigd

    23 nov 2018
  • Tijdens afgelopen ledenvergadering zijn onze leden Ava Krause en Tonnie Cazemier gehuldigd voor de prestaties op de regiokampioenschappen en de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo. 

    Ava Krause reed op haar pony Legend met haar Z-vietal naar de overwinning op de Friese kampioenschappen, om vervolgens op de Nederlandse kampioenschappen in de kur op muziek naar een prachtige 2e plaats te rijden. In de dressuurproef slaagde Ava er in om met haar team de bronze medaille mee naar huis te nemen.  Net als vorig seizoen kwam Ava uit namens regio Friesland aangezien het niet mogelijk bleek om een Z-viertal in Drenthe te vormen. Naast het succes met het viertal reed Ava op de regiokampioenschappen ook individueel overruigend naar een ticket voor het NK, maar moest op het NK genoegen nemen met een plaats buiten de prijzen.

    Tonnie Cazemier werd gehuldigd voor de prestaties in de mensport. Tonnie reed met Fantastic in de M dressuur erg sterk, wat hem een ticket voor het NK opleverde. Zelf was Tonnie enorm trots op zijn paard want Fantastic liep op dat moment net 3 maanden voor de koets. Op de hippiade deed Fantasic het wederom fantastisch. Tonnie sleepte een verdiende 3e prijs in de wacht. Tijdens de ledenvergadering vertelde Tonnie vertrouwen te hebben in de komende wedstrijden. Een paard dat nog maar kort voor de koets loopt, en nu al mooie prijzen wint belooft veel voor de toekomst. Onlangs startte Tonnie voor de eerste keer in het Z: 2x een eerste plek, en maar liefst 7 winstpunten! 

    Zowel Ava als Tonnie ontvingen een prachtige bos bloemen en een cadeaubon van het bestuur. Van harte gefeliciteerd, super gedaan!