• Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een ledenvergadering op de manege de organiseren. Om toch contact met de leden te houden heeft het bestuur besloten een online ledenvergadering te organiseren.

Wil je de vergadering bijwonen? Dit kan via je telefoon, tablet of pc. Meld je dan aan via de link in de uitnodiging die per mail is verstuurd. Je ontvangt dan op de dag van de vergadering via de mail een link waarmee je toegang hebt tot de vergadering. De agenda (incl link) en notulen van de vorige vergadering zijn ook terug te vinden in 'Mijn vereniging'. We raden iedereen aan om van te voren zijn/haar camera en microfoon te testen zodat je zeker weet dat het werkt.