G-V66LDM3B4X
 • Lidmaatschappen en tarieven

  Rij- en Menvereniging Mensinghe biedt u verschillende soorten lidmaatschappen aan. Het 3e en volgende gezinslid hoeft geen lidmaatschapsgeld te betalen. Naast het basislidmaatschap betalen rijdende leden contributie. Het bedrag aan contributie is afhankelijk of u rijdend lid of niet-rijdend lid bent. Voor wedstrijdrijdende leden geldt dat ze minimaal rijdend lid zonder lessen zijn. 

  Basislidmaatschap
  Het basislidmaatschap is het lidmaatschap voor alle leden. Naast dit basislidmaatschap betalen alleen rijdende leden contributie. Het bedrag aan contributie is afhankelijk of u rijdend lid met of zonder lessen bent. Draagt u onze vereniging en leden een warm hart toe en neemt u geen deel aan de activiteiten die door onze vereniging worden georganiseerd? Kies dan voor dit basislidmaatschap. 

  Rijdend lid met lessen
  U kunt kiezen uit zowel dressuur, spring als men-lessen en krijgt les van een gediplomeerd instructeur/instructrice. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van de buitenbak (40x50m) en de 20x60m rij-hal in de uren dat er geen lessen of activiteiten zijn in desbetreffende bak. Tijdens wedstrijden of activiteiten is er altijd een bak(deel) beschikbaar om in te rijden.

  Rijdend lid zonder lessen (vrij rijden)
  U kunt gebruik maken van onze buitenbak (40x50m) en 20x60 rij-hal in de uren dat er geen lessen of evenementen zijn in desbetreffende bak. Tijdens wedstrijden en/of activiteiten is er altijd een bak(deel) beschikbaar om vrij in de rijden. Rijden in de 22x44 bak is alleen na overleg met de beheerder en bij uitzondering mogelijk.

  KNHS lidmaatschap en startpas voor officiële wedstrijden

  Rij- en Menvereniging Mensinghe is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Federatie (KNHS). Wanneer u rijdend of niet-rijdend lid bent melden wij u automatisch aan als lid van de KNHS. Als lid van de KNHS bent u zowel op als rondom uw paard/pony verzekerd en kunt u gebruik maken van verschillende kortingsacties op o.a. evenementen en ruitersportartikelen. Wanneer u wedstrijden wilt rijden dient u lid te zijn van de KNHS en in het bezit te zijn van een startpas. Deze kunt u bij de KNHS aanvragen via www.mijnknhs.nl. De KNHS heeft ook een handige app beschikbaar met een aantal handige functionaliteiten zoals de wedstrijdkalender, inschrijfmogelijkheid voor wedstrijden, uw klasseringen en startpassen en een paardenzoeker.

  Korting voor pensionklanten Manege de Hulhorst
  Pensionklanten van Manege de Hulhorst krijgen elk half jaar korting op hun rijdend lidmaatschap. De hoogte van de korting staat gelijk aan de huidige contributie van het rijdende lidmaatschap. 

 • Tarieven

  Lidmaatschappen Rij- en Menvereniging Mensinghe 2024

  Tarieven

  Basislidmaatschap

  €51,- per jaar

  Contributie rijdend lid zonder lessen ( = vrij rijden)

  €55,- per half jaar (= €9,- per maand)

  Contributie rijdend lid met lessen

  €134,- per half jaar

  Afdracht KNHS regio Drenth

  €3,50 per jaar

  Stallen menkarren

  €35,- per kar per jaar

  Lidmaatschap KNHS 

   

  Bekijk tarievenlijst KNHS

   Kortingen

   

  Pensionklanten Manege de Hulhorst

   €55,- per half jaar