• 'Mijn Vereniging' weer bereikbaar en bak reserveren via onze eigen website

  13 jan 2021
 • Nadat er problemen waren ontstaan bij het inloggen op onze website is 'Mijn Vereniging' weer bereikbaar. Niet alle problemen zijn opgelost, maar het is voldoende om veilig in te loggen en de bak te reserveren. Het wijzigen van je persoonsgegevens werkt nog niet. Indien je deze wilt wijzigen willen we je vragen contact op te nemen met onze secretaris zodat zij de wijzigingen kan verwerken in ons systeem. 

  Een ander probleem wat (deels) is opgelost gaat over het verversen van de pagina nadat je op 'inloggen' hebt geklikt. Vaak gebeurde er niks en bleef je tegen dezelfde pagina aankijken. Op dit moment lukt het helaas nog niet om na het uitloggen direct weer in te loggen. Als je uitgelogd bent verschijnt er een parameter achter de url: "?uitloggen=" en dan een nummer. Zolang dat er staat kun je niet opnieuw inloggen, als je de parameter weghaalt kun je wel weer opnieuw inloggen. Hier wordt nog aan gewerkt. 

  Vanaf vandaag maken we gebruik van een andere methode om de bak te reserveren. Er zijn een aantal redenen waarom we gekozen hebben om te stoppen met Supersaas. De voornaamste reden is dat het beheren van de agenda niet echt gebruiksvriendelijk bleek te zijn. Daarnaast kregen we signalen terug dat het behoorlijk omslachtig was om een reserving aan te maken vanaf het moment dat je onze website bezocht. Iets wat ons uiteraard ook is opgevallen. Vanwege de coronamaatregelen hebben we snel gehandeld zodat leden konden blijven rijden. Terugkijkend misschien iets te snel besloten. 

  Vanaf vandaag kan je via onze eigen website een reservering aanmaken. Log hiervoor in op 'Mijn Vereniging' , log in en klik op 'bak reserveren'. (Tip: maak een snelkoppeling naar Mijn Vereniging op je bureaublad of homescreen). Ook vind je bij het reserveren een overzicht van alle momenten waarop de bak is gereserveerd. Je kan op de pagina waar je reserveerd op de kalender zien wie er heeft gereserveerd door op desbetreffende reservering te klikken. 

  We horen graag van je of dit bevalt.