• De activiteitencommissie kondigt een nieuwe activiteit aan, namelijk een interesante workshop! 

  Eens op een andere manier met je/ een paard/pomy bezig zijn? Doe dan mee met de leuke workshop Keel Calm & Stretch! Deze twee uur durende workshop wordt gegeven door onze sponsor Marian Buivinga Lammers van Beowulf Dier & Massage. De workshop is opgebouwd uit een drietal onderdelen: oefenen gericht op lichaamsbewust zijn, stretchen en ontspannen. 

   

  De onderdelen uiteen gezet:

  1. Lichaamsbewustwording
  Veel paarden zijn zich alleen bewust van hun voorkant. Door ze oefeningen te laten doen waarbij ze op hun lijf moeten letten komen ze erachter dat ze ook nog een achterkant hebben, Heel bijzonder om te zien. 

  2. Stretchen
  Stretchen is niet zomaar een worteltje voor houden, maar kent vele aspecten. Het is een goede techniek om de spieren van je paard goed in conditie te houden. Eigenlijk is het heel belangrijk om regelmatig te stretchen naast het rijden. Je bent op een leuke en effectieve manier bezig met je paard en bovendien belast je de spieren links en rechts evenredig, ook een groot voordeel. 

  3. Stress release
  Als laatste onderdeel krijg je een aantal ontspanningstechnieken aangereikt zodat je paard/pony zich lekker kan ontspannen. Je kunt hierbij denken aan technieken uit de Masterson Method, technieken van Gillian Higgins van Horses Inside Out en T-Touch technieken. 

   

  Lijkt het je leuk om aan deze workshop deel te nemen? Geef je dan snel op!

  - Groepsgrote 4 personen
  - Kosten: Leden van de vereniging €30,-, niet leden €40,-. 

  Opgeven kan via de mail naar activiteitencommissie@rijenmenvereniging.nl.