• Na ruim 12 jaar dressuurlessen te hebben gegeven aan leden binnen onze vereniging, neemt Randy afscheid. Randy gaf aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en is voor zichzelf begonnen. 12 jaar lesgeven is niet niks. Tijdens de ledenvergadering werd deze periode nog eens rustig overlopen. Aan de hand van herinneringen, gebeurtenissen en leuke weetjes die de deelnemers aan de lessen van Randy naar voren brachten werd er teruggekeken op 12 jaar dressuurles van Randy. Randy liet de lesklanten vrij tijdens de lessen. Iedereen werd in zijn/haar waarde gelaten waardoor Randy aan wist te sluiten bij het niveau van de deelnemer. Wanneer de buitentemperatuur in de winterperiode daalde werden de laagjes kleding flink uitgebreid, want een koukleum, dat was Randy wel!

Wij bedanken Randy voor haar jarenlange betrokkenheid en inzet, en wensen haar heel veel succes!