• Spaar munten voor onze vereniging bij de Poeisz in Nieuw-Roden

18 feb 2021
  • Net als vorig jaar doet onze vereniging weer mee aan de sponsoractie van de Poeisz Supermarkten. Van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april a.s. krijgt je naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld). Ook zijn er talloze extra aanbiedingen waarbij je nog veel meer Jeugd Sponsor Munten ontvangt. Pak dit voordeel en steun tegelijkertijd onze vereniging met Sponsormunten door ze in hun koker te stoppen. In deze tijden kunnen we jullie steun goed gebruiken!

Let op: Spaar de Jeugd Sponsormunten niet thuis of bij de club op. Maar stop ze direct na ontvangst in de koker van onze vereniging.

Elke week is er een nieuwe spaarsprinter, welke 15 munten opleverd. Benieuwd naar de overige aanbiedingen? Klik hier